Thursday, 10 May 2012

Permohonan Wang Ehsan Ke IPTA


UNTUK MAKLUMAN MANA-MANA PELAJAR YG INGIN MEMOHON BANTUAN WANG EHSAN UNTUK TAHUN 2012 HENDAKLAH ISI SECARA ONLINE DI http://www.ehsan.icu.gov.my/ SEGALA PANDUAN UNTUK ISI BORANG TERSEBUT ADA DI SEDIAKAN DI LAMAN WEB BERKENAAN..SEKIAN….       
Sistem Pengurusan Permohonan Wang Ehsan Ke IPTA  e-Ehsan www.ehsan.icu.gov.my


Sistem Pengurusan Permohonan Wang Ehsan Ke IPTA e-Ehsan
www.ehsan.icu.gov.my

57 comments:

  1. tenz a lott . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yang dah isi tahun lepas xdapat2 lagi ni macam mana?

      Delete
  2. salam...nk tnye ckit..lau trslh msukkan pusat pngajian dlm borang ur cm mne erk...??
    sy trslp msukkan pusat pngajian...sy student uitm tpi trslh msukkan pusat pngajian UMK??borang yg isi melalui online dh dihantar tpi borang cetakan urr x hantar lg..so ape yg hrus sy bt??

    ReplyDelete
  3. wslm..kalau mcmtu xtw la..tp,try je isi borang yg da print tu mklumat sbenar

    ReplyDelete
  4. knapa xley bukak laman web tuh?

    ReplyDelete
  5. xtahu la sis, mgkn da ttup kot.. luar bdang kuasa :D

    ReplyDelete
  6. owh..it's okay.. nti ade pape info sal hal ni bgtaw k:) tenq dik

    ReplyDelete
  7. eh..it's okay.da boley bukak.tenq

    ReplyDelete
  8. salam..saya x isi nama ibu bapa kt borang to.mcm mna erk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm .. rasanye kne cmplete borang tu .. xpun sila kemaskini borang kt lmn web sme dan print baru :)

      Delete
  9. salam...borang permohonan wang ehsan memang x bole nak kemaskini ea??

    ReplyDelete
  10. wslm..sorry lambat rply.. br sy igt,mne ad kemaskini kn.. sy rase awk ptot btolkn dkt yg da print.. insyaAllah xd pape ..wang ni mmg hak kite :D hehe

    ReplyDelete
  11. nk ty...no surat rujukan ada ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. rujukan utk surat twrn ke?

      Delete
    2. no rujukan surat tawaran hk mana satu?

      Delete
    3. tawaran uni .. ats belah kanan .. no.ruj

      Delete
    4. kalau surat tawaran uitm x de pon. macam mane ni??

      Delete
  12. WANG EHSAN NI..DYER POS KE @ BAGI TERUS??SBB SALAH TULIS ALAMAT LA..TP DH ANTAR DH...ADUI...ISAU LAR..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akn ada mjlis pnympaian.. nt dy kol .. ap yg slhnya?

      Delete
    2. slh tlis alamat..ingt dyer hntr pos..upenyer penyampaian..
      tq reply...

      Delete
  13. AS`KUM,sy nk tye..kalau sy hantar borang lengkap lebih dari tempoh sebulan yg die bagi,die masih terima x borang sy tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya xdpt jwb la soalan tu .. tp cbe je hntr ,insyaAllah dpt

      Delete
  14. assalamualaikum, saya nak tanya kalau kalau permohonan wang ehsan kita dah diluluskan, macamane kita nak dapat duit tu eyh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia akan call .. akan ad mjlis pnympaian di setiap parlimen msg2

      Delete
  15. dia akn col kita and bagitau ambik dkat mna2..

    ReplyDelete
  16. SALAM ABG CFOO KAMPUNG! DUIT WANG EHSAN NI KTE AKN DPT LPAS KTA DFTAR U DLU KE SBLUM KTA G U..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm .. xyah nk ber"abg" sgt ..haha .. biasanya lps masuk u dpt duit tu.. tp xtwla cne skrg

      Delete
    2. buleh issi lagi ko???

      Delete
    3. xtw la.. ttup doh seroo .. tggu bukok taun dpn

      Delete
  17. Sy trsilap letak nom fon..mcmne ye?

    ReplyDelete
  18. kalo salah msuk DUN mcmne erk.. ? boleh dikemaskini x?

    ReplyDelete
  19. prmohonan dh x dbuka ker skrg?

    ReplyDelete
  20. nak buat semakan macam mane yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya da xley bkk kan dy pnye website

      Delete
  21. salam.. saya rasa x pernah apply benda nie.. tup2 dia kata permohonan berjaya.. saya masuk taun 2011... tarikh lulus feb 2012.. rasa still bole claim cek tue lagi x?.. btw, dia kata untuk saper2 masuk ipt start 2011 keatas.. ada opinion x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? yke ? plik btol.. ntah la ,tp cbe try dlu

      Delete
  22. borng tu x bole nk bukak la..

    ReplyDelete
  23. xboleh bukak laa..guane nehh..mhon pnjlasan admin..:)

    ReplyDelete
  24. ambo raso tutup dh .. loni tengoh bagi cek .. tggu bukak utk taun dpn, inshaa Allah

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum..bila pemabahagian cek tu ea??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm .. kalo xsilap, diorang dah agihkan bln lps ngan awl bln ni .. diorang akn kol awk. kalo xdpt lg, sila berurusan kt pjabat

      Delete
  26. Replies
    1. in shaa Allah taun dpn .. tu pun tgk keadaan la .. slalu up to date

      Delete
  27. Xdpt bukak pon website tu..aritu ckp da lulus p tgh proses sediakan cek..da dekat 2bulan kot..xder call pon..apa no pejabat ek..nk try tnya pejabat..tQ

    ReplyDelete
  28. Ni untk negeri kelate jh ko??sbb saing nk apply..

    ReplyDelete
  29. salam, nak tanya kalau borang apply tu x hantar lagi tapi da lebih dpd sebulan. so macam mana ye, dia terima lagi tak kalau hantar sekarang? ke permohonan tu akan terbatal?

    ReplyDelete
  30. da hampir da 6bln..tp still dlm process penyediaan cek..-_-"

    ReplyDelete
  31. no. rujukan surat tawaran nk tngk kt mne ?

    ReplyDelete
  32. saya salah tulis parlimen , saya ingin tanya boleh tukar tak?

    ReplyDelete
  33. salam..nk tnya..sy dh dpt cek tu..pstu klau sy tebus dlm msa 3,4 bulan lg blh x..ad tarikh tamat x? ke smpai bila2 blh tebus cek tu

    ReplyDelete
  34. salam, nak tanya kalau yang salah isi ni macam mana? contohnya kalau salah isi ipta? tolong sayaaa :'(

    ReplyDelete





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...